Followers

Friday, April 19, 2013

Rutin pagi

Sejak bersekolah
macam2 kerenah
start dari nak mengejutkan die bangun tido sampai la nak pick up die dari skolah
bangun pagi dah start buat mama jadi naga
klu mood ok mcm pagi tadi
siap menyanyi2 lagi nak g bathroom
klu idah mau melalak macam org kene dera
dan perkara wajib
1. selepas pakai baju siap bagai, mesti didukung ke dapur untuk buat susu
2. wajib dah bancuh susu pagi2 sblm g skolah tuk minum sama2 dengan kawan
3. wajib dukung jugak dari lift ke kereta (klu x kurus mama ko memang la)
owhh sangat la penat
berpeluh macam orang mandi dah pepagi buta

tapinya pagi ni
mood baik
siap duk belakang pakai seat belt bagai
menyanyi
dan paling syok
sanggup plak nak beratur dlm assembly 
padahal sblm ni memang die bagi segala jenis alasan supaya x joint assembly
ADUS


p/s: cikgu ngadu pepagi buta: almira susah nak dengar arahan if die x suka nak buat ape yang disuruh. padahal kat rumah ape yang cikgu dok ajar die implement. PENING

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...