Followers

Thursday, February 28, 2013

MAGIC WAND


 Upah pegi school
janji kene g main basikal
JENUH mama ko berjanji setiap hari
janji anak g skolah


dah pegi main basikal
ade plak jualan bentang tikar kat area masjid putra tu
haaaa
yang tu lagi jenuh
klu tetiap mlm pegi KOPAK poket mak bapak




dan malam tu terkopak la jugak
Almira mengamuk nak magic wand
habis sume mak bapak opah ngan adik kene magic wand



"magic magic wand
bagi adik jagan nangis"


yey
pandai anak mama
jaga2 saya nak magic wand awak





p/s: Almira tengah HIGH fever, pantau dirumah setelah keluar dari ER, dah mcm main pas baton lak, minggu lepas adik, ni kakak plak, MAKPAK redho je la, MC ngan cuti je la jwbnyer.


Pn MAMA@axie04

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...