Followers

Tuesday, January 8, 2013

Sekali lagi

Sesubuh tadi dah berkejar ke Hospital
ingat dah habis la cerita sampai disitu sahaja



ku sangka panas sampai ke petang
tapi rupanya HUJAN lak ditengahari
huhu


masa balik lunch tadi selepas ambik kakak dari tadika
sesampai je di rumah
cek penafasan adik
memula ok la jugak
tapi bila lelama dah jadi makin x selesa plak
maka mula la maknyer x keruan
call en papa nak dekat 80 kali pun x pickup jugak
(dalam hati mula le merungut bagai)
dengan nekad terus pakai tudung semula
anggkut adik dan tinggalkan kakak ngan opah kat rumah


terus je menuju ke klinik kesihatan
DAN
amatlah kesal kesana
bukan takat klinik tutup
kaunter nombor kat luar pun tutup
dalam hati dah hangin satu badan
sempat la terkeluar s*** kat mulut neh
nasib la x ramai org


dah jadinyer cam tu
lelaju start kete semula
terus ke LITA ALIS
nasib la x de org
dan masa tu terus ckp nak ambik gas
kelang kabut nurse suh masuk bilik blakang
terus die call DOK yang tengah lunch
mane x nyer
kes baby semput ni kira cam kes kritikal la kot

Dok sampai je terus check si Adik, nasib die kate x kuat sangat bunyi kat lung die
then proceed ngan neb

sesambil si adik ambil neb tu 
dok tu citer la
cam ne nak prevent
umur bape baru nak OK
memacam la
nasib la DOK ramah
lega sikit hati
hilang segala marah


selesai segala
terus balik rumah
baru la terasa lapar segala
dan paling best
kul 3 baru sampai ofc
melilau cari parking
Hangin balik


TENANG2... kang daranh tinggi baru tau




p/s: DUGAAN di awal tahun


2 comments:

Lind@.com said...

semoga ur prince sentiasa sihat....

salam perkenalan.....
sila la jengah blog saya bila kelapangan ya...

http://qalbupermata.blogspot.com/

Nad @ MamaZN said...

Allah...mmg dugaan...
Cepat2 sembuh ye ammar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...