Followers

Wednesday, January 2, 2013

masa bekerja di tahun baru

dan dengan bermulanya tahun baru
tetiba ari ni dengan gatal tangan
telah menaip email nak mohon tukar WP
sblm ni dok WP2 tu dari start keje smpai la ke skang
Tetiba tadi, bila mengenangkan nak mengahantar Almira lagi
dan cam x sempat je nak kejar Punch Card
terpaksa la tukar ke WP3
walawehhhhhh
WP3 tu
8.30pg baru masuk keje
masak la pas ni nak mencari parking kat bawah neh
dah tu
nak mengunggu pukul 5.30pm pun cam nak menangis dah ni
org dah x de
tinggal seketul 2 je
sume dah pakat balik
waarrrrggghhhhhhhhhhhh nak balik


tapi klu stil ngan WP2, nati slalu sngt merah
x memasal kene masuk dalam report
eeeeeeeee xmo xmo


oleh sebab itu
REDHO je la dok kat WP3

4 comments:

Nur Danisha said...

ALAH RILEKS ARR..5.30 kjp je...aq dlu pn gtu kini trus ngn wp3..biar lmbt asl slmt,ttp aq aq awl je sllu mai..hahaa

axie04 said...

Nur Danisha: hari ni awai plak sampai, x pe la, nak training si kecik tu bangun awal.

kakchik@ella said...

redha je lah. janji kedatangan tak merah, kan.

muCux said...

dari kol 5 smpai 5.30
ambik time tu utk taip entry kat blog hehehehe
mesti rasa kejab je dah 5.30

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...