Followers

Wednesday, January 16, 2013

Hal Pagi-Pagi

haish, pagi-pagi dah sesi meluahkan perasaan
huhu
x kisah lah, janji lega rasanya bila dah di luahkan




bermula Januari rutin pagi mama dah start bertukar
slalu lepas je siap sume terus je g ofc
dengar kadar 15 min sampai la ke ofc
skang ni lain plak
lepas siap, nak kene kejutkan si kakak
klu kejutkan awal melalak plak nak ikut papa
jadinyer terpaksa la kejutkan selepas papa gerak g keje
dan disebabkan itu, skang ni rutin harian dah makin lambat
dah siap gerakkan kakak, mandikan die
nak kene hantar g taska plak
dah tu, sambil dok mandi nagis bagai
ok lagi tu


TAPI, dah 2 hari ni, die cam keberatan plak nak masuk pagar skolah
sampai je depan skolah, mula la drama air mata
padahal dah 2 minggu lepas dah ok sume
haiya.. cam no neh?

dah tu smalam siap demam2 plak
mula la papanyer buat siasatan
kot2 ade kene piat ke?
kot2 kawan pukul ke?
kot2 jatuh ke?
ntah la
x de plak die ngadu ape2



klu ikut history taska ni OK je rasanya
lagi pun Almira slalunyer akan mengadu if ade sape2 usik die or barang die
TAPI x plak die ngadu ape2

Jadinyer mama ni plak yang serba salah
 x tau kat mane salahnyer
kat si anak ke?
kat  taska ke?
ntah la



nak bak out skang dah cam x sesuai la plak
YURAN dah bayar abis sume
cam x berbaloi plak nak tarik diri



ape2 pun kene tabahkan jugak la hati ini
demi anak2
bila lagi kan nak kasik kakak bergaul dan belajar







psstt: kakak dah start boring belajar ABC.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...