Followers

Tuesday, January 8, 2013

amek kaw

wargghh
baru balik bercuti 2D1N
mood malas masih menebal
padahal baru awal tahun
dah sempat nak malas-malas
sabo je la



dalam dok memalas
padan muka mama ngan papa
sibuk sangat nak berendam
last2 x memasal si Adik kene nab pagi tadi
nasib cepat
haish
menyesal plak dok bwk adik berjakuzi
ni la musibahnyer
selsema + batuk
ditambah berat, tetiba pagi tadi pernafasan adik x terkawal
terpaksala melawak Hospital jap


Tapi nasib baik la si Kakak x de ape2 plak
siap x mo balik lagi, x puas nak madi bagai
tapi memandangkan si adik dah start meragam
direlakan jugak la balik
dengan janji kene datang lagi
AIYAK, camno tu
(papa dah sound, selagi adik x pandai jalan jgn plan any cuti2)
NAGISSSS

Bagga jap ngan si Kakak
berani je die try sume slide tu (berteman mama or papa la)
kecuali yang paling besar la
yang tu mama pun seriau
yang kekecil pun dan lain macam je (faktor umur tu)
dan SAYANG sangat kat kakak
pasal bertolenransi bila tengok adiknyer nagis, REDHO jugak la nak balik
walaupun mata still kat all the slide
kesian pun ade gak



p/s: ape2 pun, memang best lah, maybe akan datang lagi lepas neh. tapi tidak masa cuti sekolah or umum, PENGSAN


1 comment:

Nad @ MamaZN said...

Ksian ammar
Harap ammar dh ok
Nayli dulu lagi ksian
Baru 2 bulan dah makpak heret die p cuti2 sama...
Redhooo je die huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...