Followers

Wednesday, December 12, 2012

NISSAN Almera

My En HUBBY
tetiba mengidam nakkan nissan ALMERA
Puan MAMA yang dengar ni, terus rasa cam nak 
menitik ayo mata
nak kata seronok pun idak jugak
nak kata sedih pun idak jugak


mane taknyer
kete skang ni baru je cecah umor 2 tahun
dah tu bak kata org, interest pun x abis bayo lagi
lagi 1
klu nak pakai sedan ni bukan x boleh
tapi, cukup ke space ngan barang2 kami yang cam nak pindah rumah bila nak blk kpg

(dalam hati =teringin jugak nak pakai sedan)




TAPI
en hubby kate, cantik je nampak, especially yg tune by INPUL
klu tengok dlm ni pun mmg menarik
the real life pun memang segak jugak la



pssttt: nak beli kete ke? x payah la kot, yang dah ade skang pun cukup dah. bersyukur dengan ape yang ade

1 comment:

Nad @ MamaZN said...

Nama pun dah seakan2 almira =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...